НОВА УНІКАЛЬНА РЕЦЕПТУРА ПАСТИ ВІД RASCH

 

Шановні клієнти, фабрика Rasch розробила дещо унікальне та абсолютно прогресивне! Нам дуже хочеться поділитись цією новиною з вами!Сьогодні мова піде про нову унікальну рецептуру пасти! Це не просто інвестиції у виробництво, це величезний крок вперед. Використання більш дорогої сировини і більш складного технологічного процесу - дозволило продукту вийти на новий рівень якості.

Що саме покращилось?

1. Виросла споживча цінність товару: візуально рулон сприймається, як більш щільний, важкий і об'ємний. При цьому вага рулону відповідає середнім показникам для продукту в форматі 1,06, а діаметр більше.

2. Згідно з тестами відділу контролю якості RASCH:

- збільшилася зносостійкість шпалер;

- при поклейці полотно щільно прилягає і відмінно тримається на стіні, маскуючи дрібні дефекти;

- полотна легко стикуються між собою, візуально шви практично не помітні

3. Завдяки новому складу пасти, знизився рівень емісії («виділення в повітря летючих речовин») та скоротився термін фонового ефекту.

 

Застосування даної інноваційної пасти вперше було використано при виробництві Factory Style (1,06). Дана колекція виняткова і унікальна за своїми технічними характеристиками. Сучасна та актуальна за своїми дизайнам. Право представляти її на ринку України фабрика Rasch надала компанії “Графіті”, на правах ексклюзиву.

 

Надходження колекції очікується на травень 2021 року. Тому, обов’язково слідкуйте за нашими соціальними мережами, щоб першими дізнаватися основні новини. 

Форма зворотнього зв'язку