ЯКІ ШПАЛЕРИ ДЛЯ СТІН ЗАРАЗ У МОДІ

Атмосферу в будинку можна створити не лише за допомогою меблів і аксесуарів, а й підібравши правильні шпалери. Якщо ви бажаєте, щоб після ремонту Ваша кімната мала стильний вигляд, була затишною та відповідала загальним тенденціям у сфері домашнього дизайну, Вам буде цікавою наша стаття, в якій Ви дізнаєтеся, які шпалери для стін зараз у моді. Витратіть усього кілька своїх хвилин, і ми поділимося головними секретами для створення стильного та комфортного інтер'єра.

Кілька корисних порад перед початком робіт

· Коли вибираєте шпалери, звертайте увагу на особливості кімнати та якість стін, адже покриття може їх або приховати, або ж навпаки – підкреслити.

· Вибираючи кольорову гамму, орієнтуйтеся на інтер'єр приміщення.

· Не варто забувати і про те, що шпалери повинні бути практичними.

· Шпалери краще взяти із запасом, щоб уникнути неприємних сюрпризів під час роботи.

 

Які шпалери для стін у моді 2019?

· Модні відтінки

Сьогодні в моді всі відтінки пастельного, бузкового, сірого та жовтого. Для оформлення спальні дизайнери рекомендують обрати лавандовий колір, а для вітальні підійде жовтий і жовтогарячий. Якщо ж хочеться чогось більш соковитого та яскравого, зверніть увагу на оливковий, сливовий, колір осіннього листя, а також морської хвилі. Однак найпопулярніший колір 2019 – це синій та зелений. Своєю універсальністю вони гармонійно вписуються в будь-який інтер'єр.

Модні фактури

Найпопулярнішими, як і в минулому сезоні, є рельєфні шпалери, а саме:

· Природні фактури (камінь, корок, бамбук);

· Тканинне тиснення;

· Імітація замші, велюру, шкіри;

· Оксамитові шпалери для створення вишуканих французьких інтер'єрів.

 

· Модні візерунки

Якщо хочете оздобити інтер'єр шпалерами з візерунками, то сьогодні в моді рослинні та квіткові орнаменти. Проте зважте на те, аби принт був не надто великим за розміром, інакше не вийде створити романтичну атмосферу.

Абстракція також не втрачає своєї популярності. Якщо хочете зробити в кімнаті особливий шарм або потрібно візуально змінити розмір приміщення, виберіть шпалери з хаотичним переплетенням ліній і фігур, які здатні створити візуальні ілюзії.

Якщо ж Ви прагнете оформити дитячу кімнату, то беззаперечним варіантом є шпалери з героями улюбленого мультфільму. Цікаво, та дизайнери стверджують, що такі шпалери будуть доречними у таких приміщеннях як кухня та їдальня.

 

Яким шпалерам надати перевагу: паперовим, вініловим або флізеліновим?

Усі ці види шпалер відрізняються за своїми якісними характеристиками та ціною, а ці критерії завжди перебувають за межами моди.

 

Менеджери нашої компанії завжди готові проконсультувати Вас щодо питань, які стосуються шпалер для стін у моді та порадити оптимальні варіанти, що відповідають вашій меті й бюджету.

Із радістю пропонуємо співробітництво та бажаємо гарного вибору!

Форма зворотнього зв'язку