ДЕ В ОДЕСІ МОЖНА ПРИДБАТИ ШПАЛЕРИ?

Плануєте ремонт? Шукаєте ексклюзивні шпалери за прийнятними цінами? Ви знайшли те, що шукали! Компанія “Граффіті” – це оптовий постачальник оздоблювальних матеріалів і офіційний представник багатьох шпалерних фабрик. Ми маємо все, щоб Ви втілили ідеї про омріяний інтер'єр у реальність! Наш шоу-рум – це найзручніше та найвигідніше місце, де в Одесі можна придбати шпалери, не збиткуючись в якості та ціні.

 

«Граффіті» – це не просто постачальник шпалер, це унікальна галерея декору для створення особливих інтер'єрів. Понад 15-ти років ми робимо все, щоб ремонт для Вас був приємним процесом.

Нас обирають, нам довіряють і нас рекомендують!

· Наша пропозиція – особлива та унікальна

Коли ми формуємо онлайн-каталог, то намагаємося створити по-справжньому унікальну пропозицію. Для нас у пріоритеті – задавати тенденції інтер'єрної моди, а не слідувати за короткочасними трендами. Наш каталог – це справжня знахідка для споживачів із гарним смаком.

· Наш колектив – ваш помічник у виборі

Інколи буває зовсім непросто розібратися у всій різноманітності шпалер, особливо коли робите ремонт уперше. Тому наша команда консультантів завжди готова допомогти з вибором, надасть повну інформацію щодо конкретного виду шпалер та допоможе з оформленням замовлення.

 Зручний спосіб онлайн-покупок

Ми створили не просто сайт – ми розробили унікальний онлайн-простір, де ви зможете в будь-який зручний для Вас час поринути у приємний пошук і ознайомитися з продукцією.

Ми співробітничаємо з архітекторами, дизайнерами, декораторами та дизайн-студіями, а також і з окремими клієнтами.

Чому з нами вигідно працювати?

· Наш каталог містить зразки як класичних шпалер, так і ексклюзивної продукції;

· Ми щомісячно оновлюємо асортимент і завжди тримаємо клієнтів у курсі новинок;

· Для роботи з гуртовими покупцями ми розробили гнучку систему бонусів і знижок.

 

Покупки онлайн – це зручно!

Ми працюємо з покупцями, яким не в дивину робити онлайн-покупки, тому перевазі такого виду шопінга вже давно віддали належне. Але всі ми слідкуємо за тим, аби Вам було якнайпростіше та зручніше через інтернет замовляти шпалери. На сторінці товару Ви знайдете реальне зображення шпалер, основні характеристики, інструкції, огляди та корисні поради.

На ринку оздоблювальних матеріалів наша компанія вже понад 15-ти років, і за цей період ми допомогли тисячам клієнтів не просто придбати шпалери, а й зробити якісні та добротні ремонти в межах дизайн-проекту та бюджету.

Якщо Ви не знаєте, де в Одесі придбати недорогі шпалери, то неодмінно відвідайте нашу сторінку з акціями та розпродажами. Саме тут Ви зможете придбати продукцію за максимально вигідною ціною.

«Граффіті» – це правильна відповідь на питання, де в Одесі придбати шпалери, і ми вже зараз готові здивувати Вас новими колекціями та приємними цінами.

Із радістю пропонуємо співробітництво та дякуємо Вам за вибір!

 

 

1. ЯК ВИБРАТИ ШПАЛЕРИ ДЛЯ НЕРІВНИХ СТІН?

Нерівні стіни – це проблема тих, хто планує робити ремонт. Такі дефекти як нерівності, тріщини, залишки старого покриття дуже просто побачити, а от їхнє виправлення може влетіти в копійчину. Тому інколи нічого не потрібно робити, достатньо всі ці недоліки сховати за гарними шпалерами, не витративши багато зусиль, часу та коштів на додаткові ремонтні роботи. В цій статті ми поділимося, як обрати шпалери для нерівних стін.

Як вибрати шпалери для кривих стін?

· Яскравий малюнок на шпалерах приховає нерівності

Використовувати однотонні шпалери – це помилка. Вони не лише підкреслять неідеальну поверхню стіни, а й спотворять весь вид приміщення. Оптимальний варіантом є покриття з хаотично розташованим малюнком. Квіти, вензелі, дрібний візерунок – це також гарний варіант для нерівних стін.

Малюнок не єдиний критерій вибору, не менш важливим є також і колір. Не найкращим варіантом виявляться світлі відтінки, оскільки вони лише підкреслять недоліки. З нерівностями найкраще впораються тільки темні шпалери. А щоб приміщення не вийшло надто похмурим, можна використовувати метод комбінування.

· Текстурні шпалери

До текстурних шпалери можна віднести вінілові та флізелінові шпалери, покриття з випуклим малюнком і фотошпалери. Пречудово порається з такою задачею спінений вініл за рахунок щільної основи та об'ємного рельєфу. Також дизайнери рекомендують шпалери з гарячим тисненням, фактурна поверхня яких приховує недосконалість поверхні стіни.

І, звісно ж, незамінним помічником у ремонті є флізелінові шпалери під фарбування. Ви зможете самостійно підібрати рельєф покриття та колір, яким його потім пофарбуєте.

Ще один цікавий і безпрограшний варіант – це шпалери, що імітують природні текстури. Вони не лише приховують нерівності стіни, а навіть недоліки можуть перетворити на цікаві нестандартні рішення.

Щільні шпалери

Залежно від щільності матеріалу відрізнятиметься і їхня маскуюча здатність. Звісно, паперові шпалери дуже тонкі, тому вони не лише не приховають недоліки стіни, а й підкреслять їх. Тому оптимальним варіантом будуть шпалери дуплекс, які прості в користуванні та недорогі за ціною. Найбільш прийнятний варіант – це вінілові та флізелінові шпалери, які витримують пошкодження та чудово маскують усі нерівності стіни.

 

Кілька порад правильного обклеювання нерівних стін

Питання правильного вибору шпалер для стін із нерівною поверхнею дуже важливе, проте не менш важливим є й питання правильного обклеювання.

Зверніть увагу на такі моменти:

• Відміряйте шпалерні смуги із запасом, враховуючи рівень поганої якості стін.

• Під час роботи з дуже кривими стінами варто скористатися ватерпасом і повісом.

• Якщо і стеля має дефекти, то за допомогою плінтусу для стель ви зможете приховати нерівні краї.

Нерівні стіни з явними дефектами не стануть на заваді якісному та добротному ремонту. Головне, заздалегідь підготуватися до такої проблеми: вибрати шпалери для стін, правильно підібрати оздоблювальний матеріал, а також запастися часом і терпінням.

Форма зворотнього зв'язку