ЯК ВИБРАТИ ФОТОШПАЛЕРИ: НА ЩО ЗВЕРНУТИ УВАГУ ПІД ЧАС КУПІВЛІ

Розпочали ремонт? Вам набрид звичний малюнок на стінах? Освіжіть інтер'єр за допомогою стильних шпалер. Це універсальне та недороге рішення, що дозволить швидко освіжити інтер'єр і до того ж не вимагатиме багато часу. У продажу можна знайти тисячі варіантів фотошпалер, тому важливо не розгубитися, аби не взяти те, що просто потрапило під руку. І в цьому Вам допоможуть наші поради щодо вибору фотошпалер.

 

Перший критерій вибору – ціна. Що впливає на вартість фотошпалер?

Ціна завжди залишається вагомим критерієм, на який ми опираємося під час вибору оздоблювальних матеріалів. І варто сказати, що у випадку з фотошпалерами тут нам неймовірно пощастило – можна знайти цікаві варіанти за досить-таки прийнятною ціною.

На вартість фотошпалер впливають наступні фактори:

· Виробник і його цінова політика;

· Використання виробником передових технологій;

· Якість матеріалу для створення фотошпалер;

· Спосіб нанесення друку;

· Різновид текстури.

 

Як правило, фотошпалери коштують стільки ж, як і звичайні шпалери, і цей фактор автоматично робить їх доступними для кожного клієнта.

Звертаємо увагу на основу

Сьогодні за основу використовують папір, екологічний і безпечний для здоров'я, проте він недовговічний. Найтриваліший матеріал – вініл. Тож якщо Ви не плануєте в найближчі роки робити ремонт, фотошпалери на вініловій основі будуть пречудовим вибором. Шпалери на флізеліновій основі здатні витримати лише поверхневе легке вологе прибирання, проте вони більш екологічні за вінілові.

Однак не лише матеріал має значення, чимало покупців звертає увагу і на текстуру. Найрозповсюдженішими є наступні варіанти: рівні, фактурні, з піщинками, з тисненням, з рельєфом, з ворсинками.

 

Які фотошпалери вибрати для вітальні?

У принципі, підбираючи фотошпалери для будь-якої кімнати важливо орієнтуватися на базову концепцію дизайну. Якщо ми говоримо про вітальню, то найпопулярнішими варіантами вважаються панорами міста, фонові текстури, оптичні ілюзії тощо.

· Для розширення простору використовуйте панорамні шпалери;

· Якщо потрібен акцент, то використайте шпалери з незвичним візерунком;

· Імітація оздоблення стіни деревом додасть приміщенню затишку.

 

Замислюючись над тим, які фотошпалери вибрати у вітальню, пам'ятайте, що це та кімната, де найчастіше збираються члени родини та приймають гостей, де влаштовують свята, тому обіграти її за допомогою декоративного матеріалу як фотошпалери, це пречудове рішення.

Компанія «Граффіті» не лише допоможе Вам обрати фотошпалери, а й запропонує каталог стильних і сучасних фотошпалер для оформлення особливих та затишних інтер'єрів.

м. Одеса, вул. Бугаївська, 21/37 (048) 785 97 71; (048) 784 03 74 

м. Київ, вул. Жмеринська, 5, оф. 30 (044) 403–85–22; 

 

Форма зворотнього зв'язку